سوپ تابستانی
تا به حال سوپ خنک تابستانی میل کردهاید؟ میوههای فصل تابستان بخاطر گرمای این فصل، طبعی سرد دارند. سوپ تابستانی حاوی سبزیجات و میوه است که متناسب با این فصل است و شما با خوردن یک کاسه از سوپ خنک تابستانی در روزهای گرم فصل تابستان میتوانید در فرآیند آبرسانی به بدنتان کمک کنید.
مواد لازم برای سوپ تابستانی
ذرت: نصف پیمانه | تربچه: ۶ عدد متوسط |
دوغ: ۱ پیمانه | شوید تازه: به مقدار دلخواه |
ماست: ۱ پیمانه | نمک: به مقدار لازم |
خیار: ۱ عدد متوسط | فلفل سیاه: به میزان لازم |
طرز تهیه سوپ تابستانی
برای تهیه این سوپ ابتدا ذرتها را با مقداری آب میپزیم و اجازه میدهیم تا خنک شوند. در صورت تمایل میتوانید از کنسرو ذرت نیز استفاده کنید.
سپس تربچه و خیار را بهصورت نگینی خرد میکنیم. شویدهای تازه را پاک کرده، میشوییم و درشت خرد میکنیم.
در ظرف موردنظر، ماست و دوغ را مخلوط کرده، هم میزنیم تا یکدست شود. سپس نمک و فلفلسیاه را به آن اضافه میکنیم. تربچه و خیار نگینی خردشده را به همراه ذرت پخته شده و شوید به مواد درون ظرف اضافه میکنیم.
سوپ تابستانی ما آماده است. شما میتوانید با برشهای نان این سوپ خوشمزه را به عنوان پیش غذا سرو کرده، میل کنید.
اگر طعم شیرین موردپسند شماست، میتوانید در این سوپ کشمش نیز اضافه کنید که به دلیل وجود دوغ، ترکیب آن با کشمش طعم ملس و خوشایندی به سوپ میدهد.
سوپ تابستانی به دلیل دارا بودن سبزیجات منبع خوب ویتامینها و موادمعدنی میباشد. تربچه موجود در سوپ سرشار از فیبر است که یک ترکیب کم چرب بدون چربی و کلسترول است. خیار نه تنها خوشمزه است، بلکه بینهایت مغذی است. خیار دارای ویتامین ها و املاح معدنی فراوانی میباشد که برای بدن هر فردی لازم و ضروری است. ۹۰تا ۹۵ درصد خیار را آب تشکیل می دهد. خوردن خیار در تابستان داغ میتواند شما را خنک نگهدارد. خیار موجود در این سوپ حرارت بدن شما را فرو مینشاند. لازم به ذکر است که در تهیهی این سوپ میتوانید بجای تربچه از گوجهفرنگی نیز استفاده کنیم.