مایکروویو
مایکروویو یکی از مدرنترین وسیلهها برای پخت غذا میباشد. این دستگاه، یکی از کارامدترین اجاقها برای صرفه جویی در وقت و انرژی به شمار میرود.
بعضی از افراد فکر میکنند مایکروویو همان ماکروفر میباشد در صورتیکه تفاوت عمده بین این دو دستگاه وجود دارد.
از اصلیترین تفاوتها میتوان به روش طبخ غذا در این دو دستگاه اشاره کرد.
در ماکروفر برای فرآیند پخت و پز از دما و گرما استفاده میشود ولی در مایکروویو این فرآیند علاوه بر دما و گرما از اشعه Wave نیز استفاده میشود.
طرز استفاده از مایکروویو
برای اینکه از این دستگاه بهتر بتوانید استفاده کنید، خواندن کتابچهی راهنما بطور دقیق و کامل به شما کمک شایانی میکند.
روی مایکروویو دکمههایی وجود دارد که هرکدام از آنها کار خاصی را انجام میدهد.
البته دکمههای مختلف در روی این دستگاه با توجه به برند و مدل متفاوت است ولی رایجترین نمادها عبارتند از:
* دکمه start که با فشار دادن این دکمه مایکروویو شما روشن میشود.
* دکمه stop که در بعضی از دستگاهها بجای آن از کلمه cancel استفاده شده است که به معنای توقف دستگاه میباشد در صورتیکه این دکمه را ۲بار فشار دهید تنظیمات آن به حالت اولیه بازمیگردد.
* دکمه clock که در بعضی از مدلها time نوشته شدهاست. این دکمه برای تنظیم زمان پخت شما میباشد.
* دکمه micro که بیشترین استفاده در این دستگاه را دارد و برای پخت و پز و گرم کردن از این دکمه استفاده میشود.
* دکمه grill که برای برشته کردن غذا استفاده میشود. برای استفاده از این قابلیت ابتدا دکمه grill و سپس دکمه start را فشار میدهیم.
* دکمه combi هنگامی که بخواهیم، پخت و برشته شدن غذا همزمان انجام شود از این دکمه استفاده میشود که در این صورت سیستم micro و grill همزمان کار میکنند.
* دکمه power که برای تنظیم دما بین مینیمم و ماکزیمم استفاده میشود.
* دکمه outo defrost برای آب کردن مواد یخزده از این دکمه استفاده میشود.
* دکمه weight که وزن ماده غذایی را تعیین میکند.
* دکمه convection که روی اکثر مدلهای مایکروویوها با نام اختصاری CONV دیده میشود. این برنامه جریان گردش هوای گرم را بصورت یکنواخت در همه جای دستگاه را باعث شده و در زمان پخت آن را کامل و ثابت نگه میدارد که تنظیم آن بسته به نوع غذای شما بسیار آسان است.