بستنی وانیلی
بستنیها با طعمهای مختلف یکی از خوشمزهترین دسرها در فصل تابستان به شمار میآید که طرفداران زیادی دارد. بستنی وانیلی یکی از انواع مختلف بستنی است که بخاطر وانیل موجود در آن عطر و طعم خاصی به آن میبخشد. شما فقط با کمی صبر و شکیبایی میتوانید بستنی وانیلی خوشمزه را خودتان در خانه آماده کنید و طبق سلیقه خودتان با خلال پسته، شکلات و حتی میوه تزیین کرده و در فصل گرم تابستان از خوردن آن در خانه لذت ببرید.
مواد لازم برای بستنی وانیلی
شیر: ۲ پیمانه | هل: نصف قاشق چایخوری |
شکر: نصف پیمانه | ثعلب: نصف قاشق چایخوری |
وانیل: نصف قاشق چایخوری | گلاب: ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه بستنی وانیلی
برای تهیه بستنی وانیلی، ظرف استیلی را برداشته و شیر را داخل آن میریزیم و روی شعله قرار میدهیم. اجازه میدهیم تا شیر گرم شود.
در ظرف دیگر شکر، هل، وانیل و ثعلب را با هم ترکیب میکنیم. مخلوط این مواد را به شیر (وقتی گرم شد) اضافه میکنیم.
مواد را با همزن، هم میزنیم. در این مرحله گلاب را به مواد اضافه میکنیم. باز هم مواد را هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط شوند.
شعله را خاموش کرده، ظرف را از روی آن برمیداریم. اجازه میدهیم تا سرد شود. سپس ظرف را در فریزیر قرار میدهیم.
یک ساعت بعد ظرف را از فریزر خارج کرده، بستنی را مجددا هم میزنیم. دوباره ظرف را در فریزر قرار میدهیم. عمل همزدن بستنی را در چند مرحله، هر یک ساعت یک بار انجام میدهیم. بعد از تکرار عمل همزدن هر یک ساعت یکبار، مجددا حدود ۳ ساعت، بستنی را در فریزر قرار میدهیم تا خوب سفت شود.
همزدن و تکرار آن باعث یکدست و یکنواخت شدن بافت بستنی میشود و از یخ زدن بستنی جلوگیری میکند.
بعد از طی مراحل بالا، بستنی آماده سرو کردن است. بستنی وانیلی را در ظرف موردنظر بریزید به دلخواه میتوانید با انواع میوهها، پودر پسته و شکلات تزئین کنید.