کیک تابستانی
تنوع میوههای تابستانی بسیار زیاد است که با استفاده از این میوهها میتوان انواع کیکها، دسرها و شیرینیها را طبخ کرد. کیک تابستانی یکی از انواع کیکهاست که میتوانید با کمی حوصله آن را در خانه بپزید و با میوههای تابستانی تزئین کنید. حتی در مهمانیها کیک تابستانی، مورد مناسبی برای پذیرایی است.
مواد لازم برای کیک تابستانی
آرد: ۳۰۰ گرم | شکلات تلخ یا شیری: ۱۵۰ گرم |
شیر: ۱ پیمانه | پودر کاکائو: ۴ قاشق غذاخوری |
شکر: ۲۰۰ گرم | بکینگپودر: ۱ قاشق مرباخوری |
تخممرغ: ۳ عدد | وانیل: ½ قاشق چایخوری |
خامه: ۱۰۰ گرم | نمک: کمی |
روغن مایع: ۱ پیمانه | میوههای تابستانی: دلخواه |
طرز تهیه کیک تابستانی
ابتدا آرد، پودر کاکائو، نمک و بکینگپودر را با هم مخلوط کرده، چندین بار از الک رد میکنیم. شیر را کمکم به مواد اضافه کرده به صورت دورانی با دقت هم میزنیم. در ظرف دیگر تخممرغها را به همراه شکر با همزن میزنیم تا رنگ آن کرمی شود. سپس وانیل و روغن را اضافه کرده، مجددا هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند. مواد خشک که با شیر مخلوط شده بودند را به تخممرغها به تناوب اضافه میکنیم. وقتی مایه کیک ما یکدست شد، قالب دلخواهمان را چرب کرده و مواد را درون آن میریزیم. قالب را درون فر که از قبل گرم کردهایم میگذاریم. دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد و زمان تقریبی بین ۳۰ تا ۴۰ دقیقه تنظیم میکنیم.
برای اطمینان از پخت کامل کیک تابستانی بعد از ۳۰ دقیقه با خلال دندان تست میکنیم. اگر مواد به خلال نچسبید کیک ما آماده است.
قالب را از فر درآورده، به مدت چند دقیقهای اجازه میدهیم تا خنک شود. سپس کیک را از قالب جدا میکنیم.
برای تهیه روکش کیک ابتدا خامه را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت خیلی کم قرار میدهیم تا گرم شود. سپس شکلاتهای خرد شده را به خامه اضافه کرده، مرتبا هم میزنیم تا شکلات ذوب شده، صاف و یکدست شود. مواد را از روی شعله برداشته اجازه میدهیم تا خنک شده و سپس آن را روی کیک که از قبل خنک شده میریزیم. کیک تابستانی را میتوانید به سلیقهی خود با میوههای فصل تابستان به دلخواه تزئین کنید.