سس کچاپ

سس کچاپ

سس کچاپ یکی از همراهان همیشگی غذاهاست. برای خوشمزه‌تر شدن هر غذا باید سس مخصوص همان غذا استفاده شود چرا که هر غذایی با ادویه‌ها و سس‌های مخصوص بخود لذیذتر می‌شود. سس‌ها یکی از چاشنی‌های پرطرفدار در سراسر دنیا هستند که بصورت مایع و یا نیمه جامد وجود دارند. البته طرز تهیه هر سس با توجه به ذائقه و سلیقه در هر کجای دنیا با هم متفاوت است. برخی طرفدار سس با طعم تند و فلفلی و بعضی سس‌های شیرین را می‌پسندند.

سس کچاپ

مواد لازم برای تهیه سس کچاپ

گوجه فرنگی: ۳ کیلو گرم پودر سیر: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد بزرگ فلفل قرمز: ا قاشق چای‌خوری
پیاز: ۱ عدد بزرگ زعفران: به میزان لازم
سرکه سیب: ۱ لیتر دارچین: یک چوب کوچک
شکر: ۱ کیلوگرم نمک: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه سس کچاپ

ابتدا گوجه فرنگی‌های قرمز رسیده را شسته، خرد می‌کنیم و به همراه فلفل دلمه‌ای، پیاز و چوب دارچین داخل قابلمه‌ای مناسب ریخته می‌پزیم. اجازه می‌دهیم تا پخته شود. بعد از اینکه پخت کامل شد، می‌گذاریم تا گوجه‌های پخته شده سرد شوند.
سپس از صافی رد می‌کنیم تا پوست و دانه‌های اضافی مواد جدا شود.
بعد از جدا کردن پوست و دانه‌ها، مجددا آن را درون قابلمه ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم. در حین پخت به ان شکر و سرکه را اضافه می‌کنیم.
مواد را مدام هم می‌زنیم تا ته نگیرد.
پودر سیر، فلفل قرمز، نمک و زعفران دم‌کرده را در انتهای پخت سس به مواد اضافه می‌کنیم.
نکته‌های قابل توجه برای درست کردن سس کچاپ:
*. مقدار استفاده از فلفل قرمز در تهیه این سس بسته به ذائقه شما دارد.
*. حتما برای هم زدن سس از قاشق چوبی استفاده شود.
*. اجازه ندهیم سس سفت باشد، باید وقتی درون بطری مخصوص سس ریخته شود راحت از آن خارج شود.
*. بعد از پخت کامل، سس را درون شیشه‌های کاملا تمیز و خشک بریزید.
سس کچاپ بعنوان سس اصلی برای انواع ساندویچ‌ها و غذاهای آماده مانند سیب‌زمینی سرخ کرده و … استفاده می‌شود.

مطلب پیشنهادی

دوسا

دوسا دوسا نوعی پنکیک و غذای بومی جنوب کشور هند است که در اصل با …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *