رنگ خوراکی سبز
در این مطلب شما با روش درست کردن رنگ خوراکی سبز آشنا میشوید. امروزه تولیدکنندگان برای جلوه بخشیدن به فرآوردههای خود از رنگ استفاده میکنند.
محصولاتی چون نوشیدنیهای گازدار، آبنباتها، انواع ژلهها و… دارای رنگ مصنوعی بوده که اکثر این رنگها شیمیایی است و برای بدن انسان بخصوص کودکان مضرات فراوانی بههمراه دارد.
برای اینکه از ورود مواد شیمیایی رنگی به بدن جلوگیری کرده و در عین حال غذاهایمان دارای رنگ و لعاب باشند باید روش درست کردن رنگ طبیعی خوراکی را بیاموزیم.
رنگهای خوراکی طبیعی رنگهایی است که در گیاهان بهوفور یافت میشوند و میتوان برای جلوه بخشیدن به غذاهای خود از این رنگها استفاده کنیم که علاوه بر طبیعی بودن تاثیرات مثبت نیز بر سیستم سلامت عمومی بدن انسان نیز دارد.
از مهمترین رنگدانههای طبیعی میتوان به آنتوسیانینها اشاره کرد که در بافت ریشه، ساقه، برگ و گل اکثر گیاهان قابل مشاهده میباشد.
طی تحقیقات مفصل دانشمندان آنتوسیانینها برای جلوگیری از امراض قلبی و در از بین بردن چربیها بدن بسیار موثرند.
مواد لازم برای درست کردن رنگ خوراکی سبز
اسفناج تازه : ۵۰ گرم | آب: ۵ قاشق غذاخوری |
روش درست کردن رنگ خوراکی سبز
رنگ سبزخوراکی از جله رنگهایی است که برای زیباتر شدن دسرها، بستنیها و … استفاده میشود.
برای درست کردن رنگ سبز طبیعی هم میتوان از اسنفناج تازه استفاده کرد و هم از اسفناج یخ زده.
برای تهیه رنگ سبز خوراکی از اسفناج تازه بعد از پاک کردن و شستن اسفناج آن را در یک ظرف مناسب و دربسته پخته و اجازه میدهیم تا آب آن تبخیر و اسفناج رنگ خورد را پس دهد.
اسفناج پخته شده را در مخلوط کن ریخته تا به شکل پوره شود. اگر مواد خیلی سفت بود چند قاشق آب به آن اضافه میکنیم.
سپس مواد را داخل تور ریخته صاف میکنیم و محلول بدست آمده را در یخچال قرار میدهیم.
در صورتیکه اسفناج شما فریز شده باشد، باید اجازه دهید تا یخ اسفناج کاملا باز شود و سپس مراحل درست کردن رنگ طبیعی و خوراکی را انجام دهید.
رنگ خوارکی سبز ما آماده است.
برای هر بار مصرف با توجه به رنگی که مدنظر دارید به مقدار دلخواه از رنگ استفاده کنید.