مایه کاری

مایه کاری

مایه کاری سس اصلی برای تهیه غذای خوشمزه مرغ کاری یا همان کاری ماسامان تایلندی است. مرغ کاری یا کاری ماسامان از معروفترین و خوشمزه‌ترین غذاهای دنیاست. این غذای خوشمزه متعلق به کشور تایلند می‌باشد که غذای محبوب و مورد علاقه این کشور می‌باشد. مردم تایلند به این غذا کاری ماسامان می‌گویند که از کلمه مسلمان در زبان تایلندی گرفته شده‌است. در ترکیب این غذای خوشمزه از مرغ یا گوشت گاو استفاده می‌شود. این غذا برعکس سایر غذاهای تایلندی چندان تند نیست.

مایه کاری

مواد لازم برای مایه کاری

فلفل سبز: ۴ عدد خمیر میگو: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل سبز تند: ۲ عدد نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
پیاز قرمز: ۱ عدد تخم گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری
زنجبیل: ۱۵ گرم میخک: ۷ عدد
سیر: ۳ حبه زیره سبز: ۱ قاشق چای‌خوری
علف لیمو: ۱۰ گرم پودر فلفل سیاه: مقداری

طرز تهیه مایه کاری

برای تهیه مایه کاری ۲ نوع فلفل سبز نیاز است که یکی تند و دیگری غیر تند می‌باشد. فلفل سبز غیر تندی که در دستور اصلی وجود دارد یک نوع فلفل بلند و نازک تایلندی است که بجای آن می‌توانیم از فلفل دلمه‌ای استفاده کنیم.

بجای فلفل سبز تایلندی تند نیز می‌توانیم از فلفل‌های ریز و تند استفاده کنیم. فلفل‌ها را بعد از شستن به تکه‌های کوچک خرد می‌کنیم.

برای تهیه این سس حتما باید از پیاز قرمز استفاده کنیم. پیازها را پوست گرفته و خرد می‌کنیم. زنجبیل را نیز رنده می‌کنیم.

اگر به علف لیمو دسترسی نداشتیم می‌توانیم از علف لیموی خشک استفاده کنیم. آن را بصورت پودر درمی‌آوریم و برای مایه کاری استفاده می‌کنیم.

تخم گشنیز را بصورت پودر درآورده، استفاده می‌کنیم. برای تهیه مایه کاری میخک را نیز پودر می‌کنیم.

تمام مواد را یا درون هاون می‌کوبیم یا درون غذاساز ریخته و باهم مخلوط می‌کنیم.

سس آماده شده را می‌توان به مدت چند هفته درون یخچال نگه‌داری کنیم.

این سس برای یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای دنیا یعنی کاری ماسامان یا همان مرغ کاری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مطلب پیشنهادی

سس کچاپ

سس کچاپ سس کچاپ یکی از همراهان همیشگی غذاهاست. برای خوشمزه‌تر شدن هر غذا باید …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *