مرغ کاری
از معروفترین و خوشمزهترین غذاهای دنیا میتوان به مرغ کاری (کاری ماسامان) اشاره کرد. این غذای خوشمزه متعلق به کشور تایلند میباشد که غذای محبوب و مورد علاقه این کشور میباشد. مردم تایلند به این غذا کاری ماسامان میگویند که از کلمه مسلمان در زبان تایلندی گرفته شدهاست. در ترکیب این غذای خوشمزه از مرغ یا گوشت گاو استفاده میشود. این غذا برعکس سایر غذاهای تایلندی چندان تند نیست.
مواد لازم برای مرغ کاری
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم | تمر هندی: ۳ قاشق غذاخوری |
سیبزمینی: ۴ عدد متوسط | کره بادام زمینی: ۱/۳ پیمانه |
مایه کاری: ۳ قاشق غذاخوری | آبلیمو تازه: ۴ قاشق غذاخوری |
سس ماهی: ۳ قاشق غذاخوری | شیر نارگیل: ۴۰۰ گرم |
شکر قهوهای: ۳ قاشق غذاخوری | روغن نباتی: ۳ قاشق غذاخوری |
زنجبیل رنده شده: ۱ قاشق مرباخوری | گشنیز تازه: مقداری |
طرز تهیه مرغ کاری
برای تهیه مرغ کاری یا همان کاری ماسامان تایلندی ابتدا تابهی بزرگی را برداشته روی حرارت متوسط گاز قرار میدهیم. تابه که گرم شد روغن نباتی را درون آن میریزیم. زنجبیل خردشده را به همراه مایه کاری به روغن اضافه کرده به مدت چند دقیقه تفت میدهیم. سپس سینه مرغ خرد شده را به مواد میافزاییم و تفت میدهیم تا رنگ مرغ عوض شود.
سیبزمینیها را شسته و بعد از پوست گرفتن آنها را بصورت مربع خرد میکنیم. سپس سیبزمینیهای خرد شده را به همراه شکرقهوهای، سس ماهی، کره بادام زمینی، تمرهندی و شیرنارگیل را به مواد اضافه میکنیم.
اجازه میدهیم تا مواد به دمای جوش برسد سپس حرارت را ملایم کرده، درب ظرف را میبندیم و حدود ۳۰ دقیقهای اجازه میدهیم تا مواد باهم مخلوط و پخته شوند.
بعد از پخت کامل مرغ کاری آبلیمو را به غذا اضافه میکنیم. چند دقیقهای که از گذشت شعله را خاموش میکنیم. غذای خوشمزه ما آماده است. آن را در ظرف دلخواه سرو میکنیم.
این غذای لذیذ را میتوان با مقداری گشنیز تزیین کرد.
با کلیک کردن روی کلمه مایه کاری طرز تهیه کامل آن در همین سایت برای شما نمایش داده میشود.