دمنوش زنجبیل
دمنوش زنجبیل همراه با عسل یکی از نوشیدنیهای پرخاصیت به شمار میآید. دمنوشها و جوشاندههای گیاهی، نوشیدنیهایی هستند که اغلب در زمانهایی که درد، استرش، اضطراب و … به سراغ افرد میآید برای آرامش گرفتن و رفع درد از آن استفاده میشود. دمنوشهای گیاهی در بسیاری از موارد میتواند جایگزین درمانهای شیمیایی شود.
مواد لازم برای دمنوش زنجبیل
زنجبیل رندهشده: ¼ پیمانه | لیموی تازه: ۲ عدد |
شکر قهوهای: ¾ پیمانه | چای کیسهای: ۳ عدد |
عسل: ۳ قاشق غذاخوری | آب: ۴ لیوان |
طرز تهیه دمنوش زنجبیل
برای تهیه این معجون معجزهآسا در ظرف مناسبی آب را به همراه شکر قهوهای و زنجبیل رنده شده میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم. وقتی به دمای جوش رسید حرارت را متوسط میکنیم. حدود ۲۰ دقیقه زمان برای تهیه این نوشیدنی زمان لازم است. بعد از ۲۰ دقیقه ظرف را از روی شعله برمیداریم و ۳ عدد چای کیسهای را در دمنوش به مدت ۵ دقیقه قرار میدهیم. دمنوش را از صافی رد میکنیم.
آب لیموها را نیز میگیریم و از صافی رد میکنیم تا هستههای آن جدا شود. آن را به همراه عسل به دمنوش میافزاییم. نوشیدنی گرم ما آماده است.
زنجبیل و عسل هر کدام به تنهایی خواص بی نظیری برای بدن دارند، عسل سرشار از آنتی اکسیدان است و زنجبیل به بهبود عملکرد سیستم ایمنی بدن کمک می کند. از ترکیب عسل با زنجبیل آنتی اکسیدان قوی بوجود میآید که برای بهبود هضم غذا و تقویت سیستم گوارش بسیار موثر است. همچنین دمنوش زنجبیل به همراه عسل برای افراد مبتلا به سرماخوردگی و آنفلونزا مفید است و در درمان سرفه، گلودرد، آبریزش بینی و … تاثیر بسزایی دارد.
همچنین ویتامین C موجود در لیمو در این دمنوش باعث میشود که ویتامین مورد نیاز بدن نیز تامین شود.
دمنوش زنجبیل به همراه عسل و لیمو نوشیدنی معجزهآسایی برای سرماخوردگی به شمار میرود.
از دیگر فواید ترکیب زنجبیل و عسل و لیموترش برای سلامتی، درمان آسم، مشکلات تنفسی، پیشگیری و درمان سرطان، لاغری و کاهش وزن و …. نیز میتوان اشاره کرد.