شکلات قهوه

شکلات قهوه

شکلات قهوه یک نوشیدنی شیرین و کف‌دار است که از مخلوط شکلات زده شده، شیر و قهوه به میزان مساوی تهیه می‌شود. یکی از معروفترین شکلات قهوه‌های معروف در دنیا متعلق به شهر میلان به نام بارباجادا می‌باشد که به زبان ایتالیایی به بارباگلیاتا نیز معروف است. براساس داستان‌ها و اسناد تاریخی این نوشیدنی بسیار خوشمزه اولین بار توسط فردی به نام دامنیکو بارباجا که در آن زمان گارسون یک کافه بوده درست شده است. این نوشیدنی به قدری محبوب و مورد استقبال قرار گرفت که بارباجا را به فردی بسیار ثروتمند و موفق تبدیل کرد که خود توانست چندین کافه و رستوران در بهترین منطقه‌ی لوکس ایتالیا یعنی میدان پیاتزا دلا افتتاح نماید.

شکلات قهوه

مواد لازم برای شکلات قهوه

پودر کاکائو: ۲۵ گرم قهوه غلیظ: ۱۵۰ میلی‌لیتر
شکر: ۵۰ گرم خامه زده شده: به میزان لازم
شیر: ۴۰۰ میلی‌لیتر پودر دارچین: به دلخواه

طرز تهیه شکلات قهوه

برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه ابتدا در ظرف مناسبی پودر کاکائو را به همراه شکر با هم مخلوط می‌کنیم.

در ظرف دیگری شیر را می‌ریزیم و روی حرارت با شعله متوسط قرار می‌دهیم تا به نقطه جوش برسد.

قهوه را دم کرده و سپس کاکائو و شکر مخلوط شده را به آن اضافه می‌کنیم. مواد را هم می‌زنیم تا زمانی که روی آن کف کند. وقتی مخلوط قهوه، شکر و پودر کاکائو حسابی کف کرد در این زمان شیر را به آن می‌افزاییم.

نوشیدنی شکلات قهوه ی ما آماده است. اکنون آن را در فنجان‌های دلخواه سرو کرده با خامه تزیین می‌کنیم.

در صورت تمایل می‌توان از کمی پودر دارچین نیز برای تزیین آن استفاده کرد.

این نوشیدنی بسیار خوشمزه به صورت خنک در تابستان‌های داغ و به صورت گرم در زمستان و معمولا به همراه پانیتونه که نوعی کیک کلوچه‌ای ایتالیایی است سرو می‌شود.

البته شما می‌توانید به همراه این نوشیدنی خوشمزه هر نوع کیک و کلوچه‌ای را با توجه به سلیقه‌ی خودتان میل کنید.

مطلب پیشنهادی

دمنوش زنجبیل

دمنوش زنجبیل دمنوش زنجبیل همراه با عسل یکی از نوشیدنی‌های پرخاصیت به شمار می‌آید. دمنوش‌ها …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *