اسکالوپ مرغ

اسکالوپ مرغ

اسکالوپ مرغ یکی از غذاهای معروف ایتالیا می‌باشد. البته این غذای جدید در اکثر کشورهای مختلف با کمی تفاوت در رسیپی تهیه می‌شود. این غذای خوشمزه و لذیذ  با مرغ پخته می‌شود. در کنار این غذای جدید می‌توان انواع سالادهای خوشمزه و پوره‌های لذیذ را سرو کرد.

اسکالوپ مرغ

مواد لازم برای اسکالوپ مرغ

سینه مرغ: ۲ عدد پنیر مازارلا: ۱ پیمانه
قارچ متوسط: ۶ عدد آب: ۴ قاشق غذاخوری
آردسفید: ۵ قاشق غذاخوری پودر پاپریکا: به میزان لازم
سس گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری پودرسیر: به میزان لازم
گوجه فرنگی بدون پوست: ۲ عدد پودر آویشن: به میزان لازم
جعفری ساتوری شده: ۸ ساقه نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه اسکالوپ مرغ

برای پخت اسکالوپ‌مرغ ابتدا مقداری از ادویه‌ها یعنی پودر پاپریکا، پودرسیر، پودر آویشن، نمک، فلفل سیاه را با مقداری روغن مخلوط می‌کنیم.

سینه‌های مرغ را از طول برش می‌زنیم. تک تک درون کیسه فریزر قرار داده با گوشت کوب می‌کوبیم تا پهن شود.

باید مراقب باشیم که سینه‌های مرغ برای اسکالوپ مرغ در حین زدن سوراخ نشوند.

هر کدام از سینه‌های آماده شده را  با مخلوط ادویه و روغن که قبلا آماده کرده بودیم را آغشته می‌کنیم.

گوجه فرنگی ها را خرد کرده درون ماهی‌تابه ریخته و با مقداری روغن تفت می‌دهیم.

سس گوجه فرنگی را به همراه مقداری پودر آویشن، پودرسیر، نمک و فلفل به مواد داخل ماهی تابه اضافه می‌کنیم.

کمی که تفت خورد جعفری‌های ساتوری شده را اضافه کرده باز تفت می‌دهیم، سپس آب را به مواد می‌افزاییم اجازه می‌دهیم تا چند دقیقه‌ای روی حرارت  بماند سپس شعله را خاموش و از روی حرارت برمی‌دایم.

برای اسکالوپ مرغ قارچ ها را خرد می‌کنیم.

در وسط سینه‌های مرغ مزه دار شده، مقداری قارچ خرد شده را به همراه پنیر و مقداری از سس ریخته و لبه ها را روی هم قرار می‌دهیم و سپس مجددا با گوشت کوب می‌کوبیم تا به یکدیگر دوخته شوند.

زیر و روی مرغ را آرد می‌زنیم و در مقداری روغن حدود ۷ الی ۸ دقیقه سرخ می‌کنیم.

برای اسکالوپ مرغ می‌توان بجای جعفری از ترخون نیز استفاده کرد.

این غذای خوشمزه را در کنار سالادها و پوره‌های مورد علاقه‌ی خود سرو و نوش جان کنید.

مطلب پیشنهادی

خورشت فاصولیه

خورشت فاصولیه خورشت فاصولیه یا خورشت لوبیا یکی از غذاهای خوشمزه ترکی، عربی و افغانی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *