ناگت مرغ
امروزه غذاهای سوخاری طرفداران زیادی در سرتاسر دنیا دارد، ناگت مرغ یکی ار انواع سوخاریها میباشد که به آسانی در خانه قابل تهیه است و میتوان بعنوان یک عصرانه یا شام خوشمزه و سبک استفاده کرد. تهیه ناگتمرغ در خانه علاوه بر سالمتر و به صرفهتربودن نسبت به ناگتمرغ حاضری، میتوان در چند دقیقه، تعداد زیادی از آن آماده کرد و حتی مقدار اضافه آن را فریز کرده و موقع نیاز سرخ کرد. این غذای راحت و خوشمزه نخستین باز در دهۀ ۱۹۵۰ توسط محقق تغذیه و استاد دانشگاه رابرت سی بیکر اختراع گردید. ناگت مرغ بخاطر طعم بسیار خوشمزهای که دارد در سراسر دنیا پرطرفدار است.
مواد لازم برای ناگت مرغ
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم | پودر زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری |
پیاز: ۱ عدد بزرگ | پودرسیر: نصف قاشق چایخوری |
سیر: ۱ حبه | فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری |
پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم | پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری |
روغن: به میزان لازم | آرد سوخاری: ۱ لیوان |
نمک: به میزان لازم | زعفران: ۱/۴ قاشق چایخوری |
طرز تهیه ناگت مرغ
برای تهیه ناگت مرغ ابتدا سینهی مرغ را ۲ بار چرخ میکنیم.
پیاز و سیر را رنده کرده از توری یا صافی رد میکنیم تا آب اضافهی آن گرفته شود.
پیاز و سیر رنده شده را به همراه پودر زنجبیل، پودر سیر، پاپریکا، فلفل، نمک و زعفران به مرغ چرخ شده اضافه کرده، خوب ورز میدهیم.
برای اینکه مواد بهتر با هم مخلوط شوند میتوان از غذاساز برای ترکیب کردن آنها استفاده کرد.
مواد ناگت مرغ را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار میدهیم.
بعد از یک ساعت مواد را از یخچال خارج کرده، پنیرپیتزای رنده شده را به آن اضافه میکنیم و مجددا ورز میدهیم.
به اندازهی یک گردو از مواد برداشته و در دست شکل داده و در آرد سوخاری میغلتانیم.
داخل یک تابه مقداری روغن میریزیم و وقتی روغن داغ شد، ناگت مرغ را داخل آن ریخته و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. نیازی به غوطهور کردن ناگتها در روغن نیست.
این غذای خوشمزه و باب طبع را میتوان با سس میل نمود.