سالاد ماکارونی
سالاد ماکارونی، سالادی ساده و خوشمزه میباشد. سالاد ماکارونی یکی از سالادهای مجلسی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که علاوه بر اینکه به عنوان سالاد استفاده می شود در بعضی مجالس به عنوان پیش غذا هم سرو می شود. البته این سالاد را می توانید به عنوان یک غذای کامل هم مصرف کنید.
مواد لازم برای سالاد ماکارونی
ماکارونی فرم دار: ۱ لیوان | شویدخردشده: ۲ قاشق غذاخوری |
سیبزمینی: ۲ عدد | ژامبون: ۳۰۰ گرم |
تخممرغ: ۳ عدد | سس مایونز: به میزان لازم |
خیارشور: ۶ عدد | آبلیمو: به میزان لازم |
هویج: ۳ عدد | کره و شکر: به میزان لازم |
نخودفرنگی: نصفلیوان | نمک، فلفل و پودرآویشن: به میزان دلخواه |
طرز تهیه سالاد ماکارونی
برای تهیه سالاد ماکارونی ابتدا سیبزمینیها را پوست کنده و به شکل مربعی درشت خردکرده و با مقداری کره، نمک و آب میپزیم، طوری که خیلی له نشوند ولی آب ظرف کاملاً بهخورد آنها برود. هویج را پوست کنده و نگینی ریز خرد کرده و با مقداری آب و شکر میپزیم به طوری که مثل سیبزمینی پخته شود.
نخودفرنگی را هم با مقداری آب و نمک و کره میپزیم. تخممرغها را نیز آبپز کرده و سفیده آنها را نگینی خرد میکنیم.
ماکارونی را با مقداری آب و نمک به مرحلهی آبکشی رسانده، اجازه میدهیم از حد معمول کمی نرمتر شوند و بعد آنها را آبکشی کرده و با آب سرد میشوییم. ژامبون و خیارشور را به صورت نگینی خرد میکنیم.
برای تهیه سس سالاد ماکارونی، ظرفی مناسبی را انتخاب کرده و داخل آن مقداری سس مایونز، آبلیمو، نمک، فلفل و مقداری آویشن ریخته با هم مخلوط میکنیم.
سیب زمینی، نخودفرنگی، ژامبون، هویج، سفیده تخم مرغ و خیارشور را داخل ظرف ریخته و با سس مخلوط میکنیم.
سپس ماکارونیها را به مواد افزوده و دورانی هم بزنید .در انتها زرده تخم مرغ را روی سالاد ماکارونی رنده کرده، به سلیقهی خود تزیین میکنیم.