تهیه کوفته برنجی

تهیه کوفته برنجی

کوفته برنجی یکی از معروف‌ترین گونه‌های کوفته است، که برای تهیه کوفته برنجی از سبزی‌های خوشبو به همراه گوشت قرمز استفاده می‌شود. مهم‌ترین اصول در تهیه کوفته برنجی وا نرفتن کوفته‌ها، خوشمزگی و لذیذ بودن آن است.

کوفته برنجی

مواد لازم برای تهیه کوفته برنجی

گوشت چرخ کرده : ۲۵۰ گرم پیاز: ۲ عدد متوسط
 برنج: نصف پیمانه تخم‌مرغ: ۱ عدد
لپه: ۵۰ گرم آلو: به میزان لازم
سبزی ساتوری شده: نصف پیمانه نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری روغن: به میزان لازم
لازم به ذکر است که سبزی کوفته برنجی شامل: تره، جعفری، گشنیز، ترخون، مرزه و ریحان می‌باشد.

طرز تهیه کوفته برنجی

از ۲ ساعت قبل پخت برنج و لپه را با آب سرد خیس می‌کنیم. هم‌چنین پیاز داغ را نیز تهیه کرده، کنار می‌گذاریم.

گوشت چرخ‌کرده را بانمک و زردچوبه حسابی ورز می‌دهیم تا چسبندگی مورد نظر را پیداکند. سپس برنج و لپه را آب‌کش کرده به مخلوط گوشت و نمک اضافه کرده، مخلوط می‌کنیم. سبزی‌های ساتوری شده را به همراه تخم‌مرغ نیز با مواد مخلوط کرده، مواد را بادست چنگ می‌زنیم تا یکنواخت شوند.

مواد که حسابی ورز داده شد، کمی از آن را برداشته در دست به شکل گرد درمی‌آوریم و در میان آن ۲ عدد آلو به همراه پیاز داغ قرار می‌دهیم و به شکل گرد آماده می‌کنیم.

در قابلمه‌ای پیازداغ را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجه‌فرنگی می‌ریزیم  و به میزان لازم آب اضافه کرده، اجازه می‌دهیم تا آب به‌جوش آید. حدود چند دقیقه‌ای که از جوشیدن آن گذشت و کاملا در حال قل خوردن بود، کوفته‌های آماده را به آن اضافه می‌کنیم. سپس حرارت را کم کرده تا غذا پخته و جابیفتد.

البته لازم به ذکر است که آلو در مزه کوفته بسیار مهم است ولی در جای دادن پیازداغ اجباری وجود ندارد. هم‌چنین دلیل اضافه کردن تخم‌مرغ جلوگیری از سفت شدن کوفته‌ها بوده که درصورت عدم تمایل می‌توان آن را حذف کرد.

مطلب پیشنهادی

خورشت فاصولیه

خورشت فاصولیه خورشت فاصولیه یا خورشت لوبیا یکی از غذاهای خوشمزه ترکی، عربی و افغانی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *