پیتزا خانگی

پیتزا خانگی

پیتزا یا همان «کش لقمه» در سال‌های‌ اخیر به غذایی محبوب تبدیل شده‌است. نام پیتزا با نام ایتالیا و شهر ناپل گره خورده‌است و همه می‌دانند که پیتزا اصالتا یک غذای ایتالیایی است. پیتزا غذایی کامل و خوشمزه است که شما می‌توانید به راحتی پیتزا خانگی را در منزل تهیه کنید.

پیتزا خانگی

مواد لازم برای پیتزا خانگی

خمیر پیتزا: ۵۰۰ گرم رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق مرباخوری
گوشت چرخ کرده: ۴۰۰ گرم پودر سیر: ۱ قاشق مرباخوری
قارچ: ۳۰۰ گرم فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق مرباخوری
پیاز: ۲ عدد نمک و زردچوبه: ۱ قاشق چای‌خوری
فلفل دلمه‌ای: ۳ عدد سس کچاب: ۳ قاشق غذاخوری
ذرت: ۵۰ گرم پودر آویشن: ۱ قاشق مرباخوری
زیتون: به میزان دلخواه پنیر پیتزا: به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا خانگی

برای تهیه پیتزا خانگی ابتدا یکی از پیازها را ساطوری کرده در کمی روغن سرخ می‌کنیم. پیاز که سبک شد گوشت چرخ کرده را به همراه رب گوجه‌فرنگی، نمک، زردچوبه، فلفل قرمز، پودرسیر و پودر آویشن به آن اضافه کرده، تفت می‌دهیم تا رنگ گوشت تغییر کند. حرارت را ملایم کرده تا گوشت پخته شود.

قارچ‌ها را به صورت ورقه‌ای خرد می‌کنیم. در صورت تمایل می‌توانید آن را در کمی روغن با حرارت بالا تفت دهید تا آب اضافی آن گرفته شود، در غیر اینصورت بصورت خام روی پیتزا استفاده کنید.

در ادامه تهیه پیتزا خانگی پیاز باقی‌مانده را نیز به دلخواه یا بصورت حلقه‌ای و یا نگینی درشت خرد می‌کنیم. فلفل دلمه‌ای را نیز بصورت حلقه‌ای یا نگینی درشت خرد می‌کنیم.

کف ظرف موردنظر را چرب کرده، خمیر را روی آن پهن کرده، خمیر را به لبه‌های  قالب می‌چسبانیم. روی آن را کاملا با سس کچاب پوشش می‌دهیم سپس گوشت چرخ‌کرده پخته شده را روی خمیر می‌ریزیم. قارچ، فلفل دلمه‌ای و پیاز را نیز به ترتیب روی خمیرپیتزا می‌ریزیم. در پایان روی مواد را کاملا با پنیرپیتزا می‌پوشانیم و روی پنیر پیتزا را زیتون، ذرت و پود آویشن می‌پاشیم. ظرف را در فر که از قبل گرم کرده‌ایم در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه قرار می‌دهیم. برای طلایی شدن روی پیتزای خانگی حدود چند دقیقه شعله بالا را روشن می‌کنیم تا طلایی شود.

مطلب پیشنهادی

خورشت فاصولیه

خورشت فاصولیه خورشت فاصولیه یا خورشت لوبیا یکی از غذاهای خوشمزه ترکی، عربی و افغانی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *