همبرگر
همبرگر یکی از انواع ساندویچها است که بین مردم دنیا از محبوبیت زیادی برخوردار میباشد. این ساندویچ پرطرفدار از غذاهای فست فودی محسوب میشود که شامل یک برگ گوشت چرخکرده در میان نان گرد بههمراه کاهو، گوجه، سس و دیگر مخلفات است که به دلخواه قابل تغییر میباشد. برای تهیه همبرگر از انواع گوشت و مرغ میتوان استفاده کرد. در این مطلب با طرز تهیه همبرگر با سویا که یک نوع پروتئین گیاهی است آشنا میشوید.
مواد لازم برای همبرگر سویا
گوشت: ۲۵۰ گرم | جعفری خردهشده: ۲ قاشق غذاخوری |
سویا: ۱ پیمانه | سس کچاپ: ۲ قاشق غذاخوری |
تخممرغ: ۱ عدد | پودر سوخاری: ۱ قاشق غذاخوری |
سیر: ۳ حبه | پودر آویشن: ۱ قاشق چایخوری |
پیاز: ۱ عدد | پودر پاپریکا و پودر سیر: به میزان لازم |
زردچوبه: به میزان لازم | نمک، فلفل: به میزان لازم |
طرز تهیه همبرگر سویا
برای تهیه همبرگر با سویا ابتدا سویا را به مدت ۲۰ دقیقه در آب خیس میکنیم. سپس آب آن را خالی کرده وکمی فلفل و آبلیمو به آن میزنیم و مجددا به مدت ۱۵ دقیقه در آب قرار میدهیم.
بعد از این مرحله سویا را آبکش میکنیم. برای اینکه آب آن بهخوبی کشیده شود، سویاها را با دست فشار میدهیم تا آب آن کاملا گرفته شود وبا چرخگوشت ۲ بار چرخ میکنیم.
سیر و پیاز را رنده کرده، از صافی رد میکنیم تا آب اضافی آن خارج شود سپس به همراه گوشت چرخکرده به سویا اضافه میکنیم.
تخممرغ، جعفری خردشده، سس کچاپ، پودرسوخاری و همهی ادویهها را نیز به مواد اضافه کرده با دست مخلوط میکنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند.
برای اینکه مواد همبرگر بهتر با هم ترکیب شود میتوان مواد را در غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنیم.
مواد را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده روی کاغذ روغنی بصورت دایره پهن میکنیم و به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار میدهیم تا خودش را بگیرد.
سپس همبرگر ها را از یخچال خارج کرده و در روغن داغ سرخ میکنیم و به همراه نان، گوجه، کاهو، پیاز سیبزمینی سرخ شده، خیارشور و … سرو میکنیم.