نان سیر
نانسیر یک پیش غذای لذیذ و پرطرفدار است که امروز در بیشتر رستورانها و غذاخوریهای دنیا نیز به عنوان پیش غذای فوری سرو میشود. تهیه نانسیر بسیار آسان است و هر کس با توجه به ذائقه و سلیقه خود میتواند این نان خوشمزه را تهیه کند. رایجترین نان سیر در دنیا نانسیر ایتالیایی است که مردم ایتالیا به این پیش غذای خوشمزه و معروف بروسکتا میگویند. برای طعم دادن به این پیش غذای ساده و فوری از انواع ادویهها، سبزیجات تازه و خشک و… استفاده میشود.
مواد لازم برای نان سیر
نان باگت: ۲ عدد متوسط | فلفل دلمهای خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری |
سیر تازه: ۷ حبه | نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم |
روغن زیتون یا کره: ۱ پیمانه | پودر آویشن: به میزان لازم |
جعفری خردشده: ۲ قاشق غذاخوری | پنیرپیتزا: مقداری |
طرز تهیه نان سیر
برای تهیه نانسیر، ابتدا سیرها را پوست گرفته و با پشت چاقو آنها را له میکنیم. البته از ابزار سیر له کن نیز میتوانیم برای له کردن سیرها استفاده کنیم. ظرف مناسبی برمیدایم و سیر له شده را به همراه کره، جعفری خرد شده، فلفل دلمهای و ادویهها مخلوط میکنیم.
سپس نان باگت را از وسط جدا میکنیم و آن را به تکههای دلخواه تقسیم میکنیم. روی آن را با کمی آب مرطوب میکنیم. بهتر است نانها را با اسپری مرطوب کنیم تا بصورت یکنواخت رطوبت به همه جای نان برسد.
سپس تکههای نان را به مواد آماده شده، آغشته میکنیم. سپس نانها را در سینی فر میچنیم فر را از ۱۰ دقیقه قبل روشن میکنیم تا گرم شود. سپس سینی را به مدت ۵ دقیقه در فر قرار میدهیم، سینی را از فر بیرون میآوریم و روی نان سیر را پنیر پیتزا میریزیم و مجددا به مدت چند دقیقهای در فر قرار میدهیم تا پنیر آب شود.
البته اگر فر در دسترس نباشد میتوانیم نان سیر را در ماهیتابه نیز تهیه کنیم.