ساندویچ مرغ

ساندویچ مرغ

ساندویچ و از جمله‌ی آن ساندویچ مرغ از غذاهایی است که خیلی راحت و سریع آماده می‌شود که غذایی بسیار سبک برای انواع وعده‌های غذایی می‎باشد. البته معمولا وقتی صحبت از ساندویچ به میان می‌آید تصور ما یک غذای بسیار چرب و مضر است؛ در حالی که شما می‌توانید با توجه به ذائقه خود و اطرافیانتان انواع ساندویچ‌ها از گیاهی و رژیمی گرفته تا یک همبرگر پر از پنیر را در خانه و با مواد خوب و سالم، درست کنید.

ساندویچ مرغ

مواد لازم برای ساندویچ مرغ

سینه و ران مرغ: ۲ تکه پنیرپیتزا: ۳۰ گرم رنده شده
قارچ: ۳۰۰ گرم سس مایونز: ۵ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: ۲ عدد نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
خیارشور: ۵ عدد ادویه کاری: به میزان لازم
گوجه‌فرنگی: ۳ عدد آبلیمو: به میزان لازم
کاهو: ۱۵ برگ نان ساندویچی: ۴ عدد
فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد متوسط روغن: به میزان لازم

طرز تهیه ساندویچ مرغ

ابتدا یکی از پیازها را خرد کرده و در مقداری روغن تفت می‌دهیم. سپس نمک، فلفل و ادویه کاری را به آن اضافه کرده، تا بوی خامی ادویه‌ها گرفته شود. مرغ‌ها را به آن می‌افزاییم، کمی که تفت دادیم، به میزان لازم آب  را به همراه آبلیمو اضافه می‌کنیم. اجازه می‌دهیم تا مرغ کاملا پخته شود.

برای درست کردن ساندویچ مرغ، بعد از پخت کامل مرغ،‌آن را از آب جدا کرده، کنار می‌گذاریم تا خنک شود و سپس ریش ریش می‌کنیم.

پیاز دوم را خرد کرده، به همراه زردچوبه با مقداری روغن تفت می‌دهیم تا طلائی شود. فلفل دلمه‌ای  و قارچ را بصورت دلخواه خرد می‌کنیم و به پیاز اضافه می‌کنیم. شعله را زیاد می‌کنیم تا قارچ آب بازنکند، باید بصورت مدام مواد را هم بزنیم تا نسوزد.

مرغ‌های ریش ریش کرده را در این مرحله به موادمان اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم. اجازه می‌دهیم تا مواد باهم یکدست شوند. سپس پنیرپیتزا را به مواد اضافه کرده هم می‌زنیم.

سس مایونز را به همراه یک فنجان از آبی که مرغ در آن پخته شد را به همراه کمی نمک و فلفل مخلوط کرده به موادمان اضافه می‌کنیم ( در صورت عدم تمایل در تهیه ساندویچ مرغ می‌توانید سس مایونز را حذف کنید و فقط از آب مرغ استفاده کنید).

اجازه می‌دهیم تا چند دقیقه‌ای  روی حرارت با هم مخلوط شده، موادمان یکدست شود. شعله را وقتی خاموش می‌کنیم که آبی در غذا وجود نداشته باشد. صبر می‌کنیم تا موادمان سرد شود. سپس به همراه خیارشور، گوجه‌فرنگی و کاهو داخل نان ساندویچی قرار می‌دهیم. البته مواد داخل نان ساندویچی به دلخواه است.

ساندویچ مرغ و قارچ را می‌توانید با هر مرغی که دوست دارید تهیه کنید. حتی می‌توانید از مقدار مرغی که از غذای شب در یخچال باقی‌مانده نیز برای درست کردن این غذای لذیذ استفاده کنید.

مطلب پیشنهادی

خورشت فاصولیه

خورشت فاصولیه خورشت فاصولیه یا خورشت لوبیا یکی از غذاهای خوشمزه ترکی، عربی و افغانی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *