سالاد تاکو
واژه تاکو معادل کلمه انگلیسی ساندویچ است و در واقع، سالاد تاکو نوعی ساندویچ یا لقمه مکزیکی است. این سالاد خوشمزه به قبل از دوران ورود اروپاییها به مکزیک بر میگردد. در نوشتههای اسپانیایی موجود است که به هنگام پذیرایی از آنها در مکزیک، سالادتاکو سرو میشدهاست.
این سالاد معروف یکی از خوشمزهترین غذاهای دنیا به شمار میرود که بهعنوان یک فینگرفود لذیذ برای عصرانه و در مهمانیها بهعنوان یک پیش غذا سرو کرد.
مواد لازم برای سالاد تاکو
گوشت چرخکرده: ۳۵۰ گرم | نان تورتیلا: به تعداد لازم |
پیاز نگینی خردشده: ۱ عدد متوسط | پنیر چدار: ۱/۲ پیمانه |
سیر رندهشده: ۲ حبه | پودر زیره: نصف قاشق چایخوری |
کاهو خردشده: ۴ پیمانه | فلفل قرمز: ۱/۴ قاشق چایخوری |
گوجهفرنگی خردشده: ۴ عدد متوسط | نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم |
پیازچه خردشده: ۱/۲ پیمانه | روغن مایع: به میزان لازم |
طرز تهیه سالاد تاکو
برای تهیه سالادتاکو ابتدا پیازها را بصورت نگینی خرد میکنیم و به همراه سیر رنده شده درون ماهیتابه با مقداری روغن، کمی تفت میدهیم. رنگ پیاز که کمی عوض شد گوشت چرخکرده را به آن اضافه میکنیم. سپس تمام ادویهها که شامل نمک، فلفل سیاه، پودر زیره سبز و فلفل قرمز میباشد را به گوشت اضافه میکنیم.
حرارت را ملایم میکنیم تا گوشت پخته شود.
در ظرف دیگری کاهوی خردشده را به همراه پیازچه و گوجهفرنگی نگینی خرد شده مخلوط میکنیم.
برای سالاد تاکو نانهای آمادهی تورتیلا را درون فویل میپیچانیم و درون فری که از قبل گرم شده به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار میدهیم. قالبی دلخواه را با مقداری روغن کاملا چرب میکنیم سپس تورتیلاها را جداگانه درون آن با فشار قرار میدهیم و مجددا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فر میگذاریم تا کاملا برشته و طلایی شوند.
در نان تورتیلای آماده شده ابتدا از سبزیجاتی که آماده کردهایم میریزیم و سپس از مخلوط گوشت چرخکرده پخته شده روی سبزیجات قرار میدهیم. روی آنرا پنیرچدار و فلفل سیاه میزنیم و سپس سرو میکنیم.
نکته: برای تهیه سالاد تاکو میتوان بجای گوشت چرخ کرده از کنسرو لوبیا نیز استفاده کرد.