خواص ماهی

خواص ماهی

ماهی یکی از منابع با اهمیت برای انسان‌ها به ویژه برای خوراک می‌باشد. ماهی دارای ارزش تغذیه‌ای بسیار بالایی است. از لحاظ مواد مغذی و مفید دارای ارزش غذایی بسیار بالایی است. از لحاظ وجود پروتیئن، ماهی سرشار از پروتئین است. هم‌چنین چربی موجود در ماهی از اسیدهای چرب اشباع نشده به نام امگا۳ می‌باشد که در پیش‌گیری از بسیاری از بیماری‌ها و کنترل و کمک به بهبود اختلالات و عوارض مختلف نقش مهم و سازنده‌ای به عهده دارد.

خواص ماهی

برخی از خواص ماهی

*. ماهی و اعضای بدن:
ماهی سرشار از امگا۳ است که درافزایش سلامتی و تقویت اعضای بدن بسیار موثر است.
*. ماهی و سلامت چشم:
اسیدهای چرب امگا۳ می‌تواند رادیکال‌های آزاد را در چشم خنثی کند، از آرایش جدید رگ‌های خونی جلوگیری می‌کند، التهاب چشم را کاهش می‌دهد.
*. ماهی و بیماری صرع و تشنج:
بیماران مبتلا به صرع می‌توانند در حملات تشنج با مصرف روزانه دوز کم امگا ۳ روغن ماهی عوارض این بیماری را کاهش دهند.
*. ماهی و درمان و پیشگیری از افسردگی:
اسیدهای چرب امگا ۳ در برابر افسردگی مفید هستند و به طور قابل توجهی باعث افزایش اثربخشی داروهای ضدفسردگی می‌شوند. ماهی و اسیدهای چرب امگا۳، هم‌چنین ممکن است به سایر اختلالات روانی مانند اختلال دو قطبی نیز کمک کند.
*. ماهی و سلامت قلب:
ماهی خطر ابتلا به حملات قلبی و سکته را کاهش می‌دهد.
*. ماهی و بیخوابی:
ماهی سرشار از ویتامینD است به‌همین خاطرموجب بهبود خواب و عملکرد روزانه بدن می‌شود.
*. هم‌چنین ماهی برای پیشگیری از آلزایمر، کاهش فشار خون، پیشگیری از سرطان، سلامت پوست و مو و دیابت نیز بسیار مفید است.

مطلب پیشنهادی

خواص توت فرنگی

خواص توت فرنگی یکی از میوه ها که درای خواص زیادی است توت فرنگی می‌باشد. …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *