کوکوی قارچ

کوکوی قارچ

کوکوی قارچ یکی از غذاهای فوری و خوشمزه و مجلسی ایرانی است که به سادگی بعنوان شام یا ناهار می‌توان این کوکوی خوشمزه را تهیه کرد. این کوکوی خوشمزه را هم می‌توان بصورت سرخ کرده استفاده کرد و هم می‌توان در فر آن را طبخ نماییم.

کوکوی قارچ

مواد لازم برای کوکوی قارچ

قارچ: ۲۰۰ گرم فلفل‌دلمه‌ای خردشده: ۲ قاشق غذاخوری
سیب‌زمینی: ۳۰۰ گرم جعفری خردشده: ۳ قاشق غذاخوری
سینه‌ی مرغ: ۳۰۰ گرم ترخون تازه یا خشک: به میزان دل‌خواه
تخم‌مرغ: ۳ عدد آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
کره: ۱۰۰ گرم آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه روغن مایع: به میزان لازم

طرز تهیه کوکوی قارچ

ابتدا مرغ را به صورت آب‌پز می‌پزیم، و کنار می‌گذاریم( برای گرفتن بوی مرغ می‌توانیم از ۱عدد پیاز با مقداری زردچوبه استفاده کنیم). بعد از سرد شدن مرغ، آن‌را خرد می‌کنیم.
سپس سیب‌زمینی‌ها را به‌صورت آب‌پز می‌پزیم، پوست گرفته، رنده می‌کنیم، کنار می‌گذاریم.
برای تهیه کوکوی قارچ، قارچ‌ها را نگینی خرد کرده و با آبلیمو و کره روی حرارت بالا تفت می‌دهیم تا کمی نرم شود(۳ دقیقه). (اگر قارچ آب انداخت حتما قارچ را توی صافی بریزید تا آب آن خارج شود).
در یک تابه مقداری روغن ریخته، سپس پیازنگینی خرد شده را به همراه سیر له شده و فلفل دلمه‌ای خرد شده را داخل تابه ریخته، کمی تفت می‌دهیم. قارچ‌هارا اضافه کرده، می‌گذاریم مواد سرد شوند.
در کاسه‌ای بزرگ، تخم‌مرغ‌ها را شکسته و خوب هم‌ می‌زنیم، سپس آرد را کم‌کم به آن اضافه کرده، خوب مخلوط می‌کنیم، تا یک‌دست شود.سپس مرغ خردشده، سیب‌زمینی رنده شده، و مواد داخل تابه(پیاز، سیر، فلفل دلمه‌ای، قارچ)، جعفری و ترخون و نمک و فلفل‌سیاه و زردچوبه را به مواد اضافه کرده، مخلوط می‌کنیم.
برای سرخ کردن کوکوی قارچ از ماهی‌تابه‌ی نچسب استفاده می‌کنیم.

تابه را روی حرارت قرار داده، ۳ قاشق غذاخوری روغن به آن اضافه می‌کنیم، روغن که داغ شد، به ضخامت ۳ سانت از مواد را داخل تابه ریخته درب تابه را می‌گذاریم(۳تا ۴ دقیقه) تا تخم‌مرغ خودش را ببندد. سپس حرارت را کم کرده، تا پخته شود.سپس کوکو را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.
نکته: برای پف کردن کوکو تخم‌مرغ‌ها را با هم‌زن بزنیم تا کاملا یک‌دست شوند.
نکته: برای اضافه کردن مواد به تخم‌مرغ‌ها حتما مواد سرد باشند.

مطلب پیشنهادی

خورشت فاصولیه

خورشت فاصولیه خورشت فاصولیه یا خورشت لوبیا یکی از غذاهای خوشمزه ترکی، عربی و افغانی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *